Kereső


Pincészet kereső

hírlevél


E-mail cím:

 

Kóstold meg Pannóniát!


A Pannon Borrégió konyhái számos sajátos vonással rendelkeznek. Bár még a legtöbb hely az univerzális, de legalábbis a magyar konyhát biztosítja vendégeinek, addig sok olyan hely van már, ahol a helyi különlegességek (az alapanyagoktól a receptekig) megjelennek az étlapon.

Kísérletezzünk, kóstoljunk bátran, keressük a különlegességeket!

Bejelentkezés


Név:
Jelszó:
Megjegyzés:

Hírek


2012. április 24.

Idén tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Tolnai Borvidéki Borverseny 2012. május 9-én szerdán 10 órától, a kölesdi Borok Házában. A verseny az eddig hagyományokhoz híven kerül megrendezésre. Az eredményhirdetés pedig május 11-én szintén Kölesden kerül megrendezésre.

tovább

2012. április 18.

A dél-dunántúli környezeti nevelésben és ökoturizmusban érintett szolgáltatókat fogja össze a régió teljes területéről a Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter.

tovább

2012. április 17.

A Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter felmérte és összegyűjtötte a tagjai körében az ökoturizmus és környezeti nevelés szempontjából példás gyakorlati tevékenységet. Az a klaszter célja, hogy a tagjaik által már alkalmazott „jó gyakorlatot” mások is megismerhessék, és tevékenységük során alkalmazzák.

tovább