Kereső


Pincészet kereső

hírlevél


E-mail cím:

 

Fedezd fel Pannóniát!


A Pannon Borrégió megyéi hihetetlenül változatos és izgalmas értékeket tartogatnak a látogatóik és vendégeik számára. Az érintetlen természet, a dombok között megbúvó nyugodt falvak a vendégszerető lakóikkal, a régió szellemi és kulturális központjait jelentő városok mind-mind felfedezésre váró helyszínek. Megunni nem lehet, hiszen mindig más arcát mutatja meg a térség, melyet azonban folyton áthat a mediterrán hangulat. Ahogy Janus Pannonius reneszánsz költő írta az Egy dunántúli mandulafáról című versében: "s íme virágzik a mandulafácska merészen a télben", úgy hirdeti a Pannon táj önnön szépségét és életerejét.

Néhány hasznos segítség a pannóniai barangolásainkhoz. Térkép, elérhetőségek, és borutak.

Bejelentkezés


Név:
Jelszó:
Megjegyzés:

Hírek


2012. április 24.

Idén tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Tolnai Borvidéki Borverseny 2012. május 9-én szerdán 10 órától, a kölesdi Borok Házában. A verseny az eddig hagyományokhoz híven kerül megrendezésre. Az eredményhirdetés pedig május 11-én szintén Kölesden kerül megrendezésre.

tovább

2012. április 18.

A dél-dunántúli környezeti nevelésben és ökoturizmusban érintett szolgáltatókat fogja össze a régió teljes területéről a Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter.

tovább

2012. április 17.

A Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter felmérte és összegyűjtötte a tagjai körében az ökoturizmus és környezeti nevelés szempontjából példás gyakorlati tevékenységet. Az a klaszter célja, hogy a tagjaik által már alkalmazott „jó gyakorlatot” mások is megismerhessék, és tevékenységük során alkalmazzák.

tovább